EXPERTISE

Netwerk

alt

Even social media checken op de publieke wifi voordat je op Schiphol op je vlucht stapt, de betaaltransacties tussen banken en winkels, video vergaderen met collega’s… Allemaal zaken die mogelijk gemaakt worden door goede netwerkverbindingen. Met bijvoorbeeld Cisco routers, Checkpoint firewalls en HP Aruba access points. Die omgevingen kunnen erg complex zijn. Dus we begrijpen het heel goed als u (tijdelijk) extra kennis in huis wilt halen voor het ontwikkelen, configureren en onderhouden van de netwerkomgevingen binnen uw organisatie. Een netwerkprofessional die uw uitdagingen en organisatie begrijpt. Met aandacht voor onze opdrachtgevers én onze professionals realiseren we deze duurzame, intelligente matches op het gebied van ICT-infrastructuur. Onze expertise? Het verbinden van de juiste Netwerk Engineer aan de juiste opdrachtgever.

 

Neem contact op

“Ik vind het heel leuk als ik mijn technische kennis over netwerksystemen kan overdragen naar de jongens en meiden die net starten.”

Vincent
Witkamp
Netwerk
engineer

SUCCES
VERHALEN

RIVM: “Iemands instelling is vaak belangrijker dan de gevraagde kennis, dat is bij te leren.”

“Het is prettig om te merken dat BORG-OSC altijd flexibel is en in oplossingen denkt. Je communiceert echt als mensen met elkaar. En dat is heel prettig zaken doen.”

Mijzo: “Het verschil zit hem in het menselijke contact.”

“De mensen van BORG-OSC zijn gewoon heel plezierig om mee samen te werken.”