EXPERTISE

Netwerk

alt

Even social media checken op de publieke wifi voordat je op Schiphol op je vlucht stapt, de betaaltransacties tussen banken en winkels, video vergaderen met collega’s… Allemaal zaken die mogelijk gemaakt worden door goede netwerkverbindingen. Met bijvoorbeeld Cisco routers, Checkpoint firewalls en HP Aruba access points. Die omgevingen kunnen erg complex zijn. Dus we begrijpen het heel goed als u (tijdelijk) extra kennis in huis wilt halen voor het ontwikkelen, configureren en onderhouden van de netwerkomgevingen binnen uw organisatie. Een netwerkprofessional die uw uitdagingen en organisatie begrijpt. Met aandacht voor onze opdrachtgevers én onze professionals realiseren we deze duurzame, intelligente matches op het gebied van ICT-infrastructuur. Onze expertise? Het verbinden van de juiste Netwerk Engineer aan de juiste opdrachtgever.

 

Neem contact op

“Ik vind het heel leuk als ik mijn technische kennis over netwerksystemen kan overdragen naar de jongens en meiden die net starten.”

Vincent
Witkamp
Netwerk
engineer

SUCCES
VERHALEN

Conclusion Mission Critical: “Doordat BORG-OSC weet wat wij nodig hebben, zijn zij heel snel in staat de juiste mensen te leveren.”

“Doordat BORG-OSC weet wat wij nodig hebben, zijn zij heel snel in staat de juiste mensen te leveren.”

Gemeente Velsen: “BORG-OSC luistert goed en denkt met je mee”

“BORG-OSC luistert goed en denkt met je mee”