EXPERTISE

Netwerk

alt

Even social media checken op de publieke wifi voordat je op Schiphol op je vlucht stapt, de betaaltransacties tussen banken en winkels, video vergaderen met collega’s… Allemaal zaken die mogelijk gemaakt worden door goede netwerkverbindingen. Met bijvoorbeeld Cisco routers, Checkpoint firewalls en HP Aruba access points. Die omgevingen kunnen erg complex zijn. Dus we begrijpen het heel goed als u (tijdelijk) extra kennis in huis wilt halen voor het ontwikkelen, configureren en onderhouden van de netwerkomgevingen binnen uw organisatie. Een netwerkprofessional die uw uitdagingen en organisatie begrijpt. Met aandacht voor onze opdrachtgevers én onze professionals realiseren we deze duurzame, intelligente matches op het gebied van ICT-infrastructuur. Onze expertise? Het verbinden van de juiste Netwerk Engineer aan de juiste opdrachtgever.

 

Neem contact op

“Ik vind het heel leuk als ik mijn technische kennis over netwerksystemen kan overdragen naar de jongens en meiden die net starten.”

Vincent
Witkamp
Netwerk
engineer

SUCCES
VERHALEN

VolkerWessels Infrastructuur: “Met BORG-OSC is het 100% samenwerken.”

“BORG-OSC denkt écht mee in oplossingen: dat is voor mij ontzorgen!”

The Student Hotel: “Altijd een IT-professional die bij ons past dankzij BORG-OSC.”

“Wij kunnen snel en flexibel de juiste kennis in huis halen dankzij de kennis, expertise en ervaring van BORG-OSC én haar IT-professionals.”