EXPERTISE

MODERN WORKPLACE

alt

Altijd en overal veilig kunnen werken, op welk apparaat dan ook. Voor veel organisaties werd het sinds de coronapandemie ineens noodzaak. Werkplekken moeten anders ingericht worden, zodat gebruikers een zo fijn mogelijke werkplek hebben. Waar zij ongestoord en zo efficiënt mogelijk hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Of dat nu op kantoor is, bij de medewerker thuis, onderweg of in het buitenland. Ook op gebied van beheer en veiligheid biedt de Modern Workplace voordelen ten opzichte van de traditionele werkplek. En dat kan best complex zijn. Daarom begrijpen we het heel goed als u (tijdelijk) extra kennis in huis wilt halen voor het beheren en optimaliseren van samenwerkingsplekken binnen uw organisatie. Een Modern Workplace engineer die uw uitdagingen en organisatie begrijpt. En die uw wensen en eisen weet om te zetten naar technische oplossingen. Onze expertise? Het verbinden van de juiste Modern Workplace Engineer aan de juiste opdrachtgever.

 

Neem contact op

“De gebruikers een zo fijn mogelijke werkplek geven, zodat zij ongestoord en efficiënt hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Altijd en overal, op elk device. Dat vind ik elke keer weer een uitdaging.”

Anil
Akloe
Modern
workplace
engineer

SUCCES
VERHALEN

RIVM: “Iemands instelling is vaak belangrijker dan de gevraagde kennis, dat is bij te leren.”

“Het is prettig om te merken dat BORG-OSC altijd flexibel is en in oplossingen denkt. Je communiceert echt als mensen met elkaar. En dat is heel prettig zaken doen.”

Mijzo: “Het verschil zit hem in het menselijke contact.”

“De mensen van BORG-OSC zijn gewoon heel plezierig om mee samen te werken.”