PROFESSIONALS VOOR

BOUW

alt

BORG-OSC is al meer dan vijftig jaar gespecialiseerd in het waarmaken van IT ambities van opdrachtgevers binnen de bouw. Of het nu gaat om vaste of tijdelijke opdrachten; wij selecteren, met aandacht voor de mens de juiste specialist voor uw opdracht. Bijvoorbeeld bij VolkerWessels.  Met ons team van ruim 135 professionals, die wij elke dag motiveren het beste uit zichzelf te halen, weten wij altijd iemand aan uw organisatie te verbinden.

 

Al meer dan vijftig jaar bouwen wij aan een uitgebreid en sterk netwerk van professionals en opdrachtgevers. Zo zijn wij in staat om de juiste opdracht te verbinden aan de juiste, gecertificeerde professional. En om ambities in ICT binnen de bouw waar te maken. Of het nu gaat om vaste of tijdelijke opdrachten; wij realiseren -met aandacht voor de mens- duurzame, intelligente matches. Bij organisaties in de bouw en het vastgoed. Van DevOps professional tot Cloud engineer. En van ICT-beheerder of Full Stack Developers tot applicatie engineer. Met ons team van ruim 135 professionals, die wij elke dag motiveren het beste uit zichzelf te halen, kunnen wij altijd iemand leveren die jouw bouwbedrijf verder helpt.

 

Neem contact op

“Bij BORG-OSC bouw ik samen met mijn fieldmanager aan een carrière die bij mijn ambities past. En met een breed klantenportfolio is er altijd een project dat bij mij past.”

Vincent Witkamp
Netwerk
engineer
@ Centric

ONZE OPDRACHTGEVERS