EXPERTISE

Cloud en systems

alt

Met aandacht voor onze opdrachtgevers én onze professionals realiseren we duurzame, intelligente matches op het gebied van ICT-infrastructuur. Onze expertise? Het verbinden van de juiste Cloud of System Engineer aan de juiste opdrachtgever. Of het nu on-premise, cloud of hybride is, onze engineers voeren het dagelijks beheer en onderhoud uit op uw infrastructuur. Ook voor migratie en virtualisatie trajecten bieden wij u de juiste oplossing.. Remote of op locatie, de moderne infrastructuur biedt alle mogelijkheden. Wilt u uw organisatie cloud-ready maken? Onze Azure Administrators, -Architecten en – Engineers helpen u bij het inrichten én goed benutten van uw nieuwe IT infrastructuur.

 

Neem contact op

“Het IT-vak staat nooit stil en dat vind ik ook het mooie eraan. Ik kan van iets ouds weer iets nieuws maken. Bijvoorbeeld door middel van een migratie naar de Cloud.”

Menno
Bakker
Senior system
engineer

SUCCES
VERHALEN

RIVM: “Iemands instelling is vaak belangrijker dan de gevraagde kennis, dat is bij te leren.”

“Het is prettig om te merken dat BORG-OSC altijd flexibel is en in oplossingen denkt. Je communiceert echt als mensen met elkaar. En dat is heel prettig zaken doen.”

Mijzo: “Het verschil zit hem in het menselijke contact.”

“De mensen van BORG-OSC zijn gewoon heel plezierig om mee samen te werken.”