EXPERTISES VAN ONZE
PROFESSIONALS

banner
Modern Workplace Specialist

5 jaar ervaring

hbo

Identity, Security en Enterprise Mobility Management, Microsoft 365, Intune, Azure Active Directory Protection, Windows 10, AD FS, PowerShell.

Voor mij staan de gebruikers van de werkplek die ik moet creëren altijd op de eerste plaats. Daarom zorg ik ervoor dat de beveiliging en gebruiksvriendelijkheid van de werkplek in evenwicht zijn. Zo voorkom je datalekken én heb je blije gebruikers.

IK ZOEK EEN PROFESSIONAL

Op zoek naar IT-professionals voor een tijdelijk project of als aanvulling voor jouw reguliere capaciteit? De professionals van BORG-OSC zijn ambitieus én gecertificeerd. En met ons team van ruim 135 professionals, die wij elke dag motiveren het beste uit zichzelf te halen, kunnen wij altijd iemand leveren die jouw organisatie verder helpt. In elke branche en voor elke expertise.

 

Neem contact op

Technisch applicatie specialist

5 jaar ervaring

mbo/hbo

ITIL, ERP systemen, Solarwinds, TOPdesk, JavaScript, SQL en Python, Agile methodiek, Microsoft Power Apps, Dynamics 365.

100% uptime: dat is mijn doel voor elke softwaretoepassing binnen jouw organisatie. Hoe ik dat realiseer? Ik bekijk welke specifieke applicaties nodig zijn om bedrijfsactiviteiten te verbeteren en ik houd toezicht op de installatie, upgrading en het dagelijks onderhoud van de applicatiesoftware.

Netwerk engineer

5 jaar ervaring

hbo

Routers, Switches, (VoIP) Telefonie, Wi-Fi, VPN (IPSec, SSL), Security en LAN/WAN, subnetting, routering.

Waar ik mijn voldoening uit haal? Het schetsen en implementeren van toekomstige netwerken waarbij alle componenten -van printers tot de server- makkelijk in gebruik te nemen zijn én goed met elkaar samenwerken.

DevOps engineer

5 jaar ervaring

hbo

Azure, Source Control (zoals Git, Bitbucket of Azure DevOps), JIRA/ServiceNow, Lean / Agile (sprints, kanban, continuous deployment&integration), scripting (zoals Powershell, terraform, Azure Resource manager), webservers (Apache/NGINC/IIS).

Met mijn kennis en expertise breng ik mensen, processen en technologie samen in organisaties. Zodat zij doorlopend waarde kunnen bieden aan hun klanten en gebruikers.

Azure specialist

6 jaar ervaring

hbo

Microsoft, Azure, AD, Office 365, Intune, IaaS, PaaS, SaaS, PowerShell, JSON, Docker & Kubernetes fundamentals, AD FS, Identity Management, Basiskennis security.

De afgelopen jaren heb ik mijzelf ontwikkelt tot specialist op het gebied van Microsoft Azure. Ik help organisaties dan ook graag bij oplossen van hun cloud- en securtityvraagstukken, door het ontwerpen, bouwen en beheren van de Azure omgeving.