EXPERTISES

ONZE EXPERTISES

Met ons uitgebreide en sterke netwerk van professionals en opdrachtgevers, verzorgen wij specifieke kennis en tijdelijke capaciteit voor de continuïteit van uw dienstverlening. Met aandacht voor de mens selecteren wij de juiste gecertificeerde professional voor uw opdracht.  Of het nu gaat om vaste of tijdelijke opdrachten; wij gaan voor een duurzame oplossing en samenwerking om uw ambities in de ICT infrastructuur waar te maken.

8 WETTEN

om samen succesvol te zijn

Om samen succesvol te zijn besteden wij veel aandacht aan de mens. Natuurlijk zijn de professionele skills van onze ICT-professionals van belang, maar het ontwikkelen van een goede band en open communicatie vinden wij net zo belangrijk. Hiervoor werken we met onze acht wetten. Door aandacht te besteden aan onze professionals én opdrachtgevers, ontstaat een partnership waarin we samen steeds beter worden. Dat noemen wij samen succesvol!

Meer info

SUCCES
VERHALEN

Conclusion Mission Critical: “Doordat BORG-OSC weet wat wij nodig hebben, zijn zij heel snel in staat de juiste mensen te leveren.”

“Doordat BORG-OSC weet wat wij nodig hebben, zijn zij heel snel in staat de juiste mensen te leveren.”

Service Manager Frank: “Bij BORG-OSC doen we het echt samen!”

“BORG-OSC doet altijd haar uiterste best om je te matchen met een opdrachtgever die bij je past. Die aansluit bij je ambities en mentaliteit.”