Succesverhalen | Marcel Volle: “Doordat BORG-OSC weet wat wij nodig hebben, zijn zij heel snel in staat de juiste mensen te leveren”

Marcel Volle: “Door de jaren heen zijn we elkaars taal gaan spreken.”

Bij Conclusion Mission Critical staat de drie-eenheid mens, organisatie en techniek centraal. Alleen op deze manier kunnen zij elke dag waarmaken waarin zij geloven; Business Done Differently.

Conclusion Mission Critical maakt onderdeel uit van het Conclusion ecosysteem; een ecoysteem van verschillende bedrijven die zich focussen op business transformatie en IT-services. Binnen het ecosysteem van Conclusion wordt gezamenlijk de verantwoordelijkheid genomen voor de bedrijfsprocessen en systemen van hun klanten en helpen zij organisaties bij de digitale transformatie van hun businessmodel.
  

BORG-OSC professionals bij Conclusion Mission Critical

Hoe BORG-OSC hen daarin ondersteunt? We vroegen het Marcel Volle, Operations Manager bij Conclusion Mission Critical: “Wij leveren bedrijfskritische IT voor organisaties die in het hart van de maatschappij staan, downtime is hierbij geen optie. We hebben daarom ook een 24/7 Operations Center. Ik ben verantwoordelijk voor het netwerkteam. Er zijn op dit moment twee netwerk professionals van BORG-OSC ingezet. Zij ondersteunen ons voor een opdrachtgever met een aantal grote locaties. We ondersteunen de dagelijkse operatie. We leveren support op verstoringen, we regelen het wireless netwerk in, we doen security dienstverlening op het netwerk, dus we doen incidenten, changes, problems en projecten voor onze opdrachtgever.”

De juiste mensen

Marcel: “Doordat Robert (Potasse, red.) weet wat wij nodig hebben, is BORG-OSC heel snel in staat de juiste mensen te leveren om ons te ondersteunen bij onze dienstverlening richting onze opdrachtgever. Door onze jarenlange samenwerking en de vele inzetten die we al samen gedaan hebben, hebben we heel goed geleerd van elkaar wat we nodig hebben. Door de jaren heen zijn we elkaars taal gaan spreken. De opdrachtgever waar de huidige BORG-OSC professionals ingezet zijn, dat is een bijzondere klant. Ons team doet daar geen standaard systeembeheer, je moet de locaties van onze opdrachtgever goed kennen. Dat zijn omgevingen waar je zou kunnen verdwalen, zo groot is het. En er zijn strikte veiligheidsvoorschriften waar men zich aan moet houden. Bovendien is het een bedrijfskritische omgeving, er moet direct gehandeld worden. Het is echt mission critical. Dat vraagt om echte senior die niet alleen actuele technische kennis hebben, maar ook weten wat ze doen.”
 

Open en eerlijk

Het detacheren van IT professionals is mensenwerk. Marcel: “Je probeert elkaar op menselijk vlak te vinden, elkaar echt te leren kennen. Open en eerlijke communicatie, transparantie is daarin heel belangrijk. Omdat het over mensen gaat. Eerlijk vertellen wat je van de mensen en van de opdrachten vind. Op basis van vertrouwen dat we hebben in elkaar als mensen en als organisaties, weten we wat we elkaar kunnen bieden. Want het gaat er niet alleen om dat wij als team geholpen worden met de inzet van een professional van BORG-OSC, wij moeten die professional ook een uitdagende opdracht bieden waar ie wat aan heeft. Natuurlijk werken we met al onze leveranciers goed samen, maar door de jarenlange goede relatie spreken BORG-OSC en CMC elkaars taal. Het maken van de juiste match gaat daardoor heel gemakkelijk.
 

Geen verrassingen

Marcel: “Wat heel prettig is, is dat er geen verrassingen zijn. Door ons intensieve contact zijn we goed op de hoogte van hoe een inzet verloopt. Als er van onze kant iets is, dan breng ik Robert op de hoogte. En als er aan de kant van de professional iets niet helemaal lekker loopt, dan belt Robert mij. Zo blijf je nauwgezet op de hoogte en kun je direct bijschakelen, mocht dat nodig zijn. Dat werkt heel goed. Want dit blijft mensenwerk.”
 

Samen succesvol

Ambitie zit in ons DNA. En dat verwachten we ook van onze professionals. Marcel: “Wij zijn samen succesvol met BORG-OSC doordat we er samen voor zorgen dat de juiste IT specialisten op de juiste plekken terecht komen. De opdracht die de professional gaat doen, moet voldoen aan de verwachtingen die vooraf geschetst zijn. We zorgen ervoor dat zij altijd iets uit de opdracht kunnen halen waar ze beter van worden. We helpen ze op die manier om hun ambities waar te maken. Dit terwijl wij tegelijkertijd hun expertise inzetten om het hoogst haalbare resultaat voor onze opdrachtgever te realiseren. Zo ontstaat een win-win-win situatie; Onze klant en wij kunnen optimaal gebruik maken van up to date kennis van de professional van BORG-OSC, de professional haalt altijd nieuwe kennis uit zijn/haar opdracht bij ons en BORG-OSC zorgt ervoor dat dit tot stand komt en optimaal verloopt. We moeten er allemaal blij van worden.”
 
 

Bent u benieuwd wat wij voor uw onderneming of juist voor jouw carrière kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Samen bouwen we verder aan de carrières van onze professionals, ontzorgen we onze opdrachtgevers en werken we aan de toekomst van BORG-OSC.

Delen