Succesverhalen | Stefan Luitwieler: “BORG-OSC doet wat ze zeggen, en zeggen wat ze doen”

Stefan Luitwieler: “BORG-OSC doet wat ze zeggen, en zeggen wat ze doen.”

Stefan Luitwieler werkt al meer dan acht jaar als Service Delivery Manager bij een bekende internationale technologieleider. Hierbij is hij verantwoordelijk voor het leveren en realiseren van servicecontracten bij klanten. Stefan: “Dit betekent dat ik de technische teams samenstel die de dienstverlening bij onze klanten verzorgen. Is een klant bijvoorbeeld op zoek naar een technisch applicatiebeheerder die het onderhoud aan een set van applicaties gaat uitvoeren, dan is het mijn verantwoordelijkheid om de juiste professional te vinden die deze opdracht kan realiseren.”

Door de krappe ICT-markt en ontwikkelingen die elkaar in rap tempo opvolgen, is het niet altijd makkelijk om de juiste ICT-professional te vinden. Daarom werkt Stefan graag samen met BORG-OSC. In dit succesverhaal vertelt hij meer over de samenwerking, die al vijftien jaar teruggaat.

Snel schakelen dankzij jarenlange samenwerking

“Het is alweer vijftien jaar geleden dat Michel Smith van BORG-OSC voor het eerst contact opnam met het bedrijf. Hij had de nodige vragen over een openstaande vacature om een profiel voor ons op te kunnen stellen”, vertelt Stefan over het begin van de samenwerking met BORG-OSC. “Door het stellen van de juiste vragen, wist BORG-OSC toen kandidaten aan ons voor te stellen die goed bij onze wensen passen. En dat doen ze nu nog steeds. Omdat we al zolang samenwerken, zijn we goed op elkaar ingespeeld en kunnen we snel schakelen wanneer wij een professional zoeken.”

Het resultaat van de samenwerking? Dat is volgens Stefan het feit dat er gerekend kan worden op levering volgens afspraak: “Wanneer ik een vacature voorleg, dan begrijpt BORG-OSC wat wij zoeken. Zij weten kandidaten te leveren, waarmee ik het gesprek aan kan gaan en wie ik kan voorstellen aan onze opdrachtgevers. Dit laatste is over de afgelopen jaren één van de sterkste kwaliteiten gebleken van BORG-OSC. In een markt die krap is en was, wisten zij toch professionals aan te bieden waarmee wij in gesprek konden gaan.”

”De samenwerking met BORG-OSC is prettig en eerlijk”

Met aandacht voor onze opdrachtgevers én onze professionals, realiseren we duurzame, intelligente matches. We werken als partners samen met onze opdrachtgevers. Leren de organisatie goed kennen, zetten graag een stap extra en gebruiken onze kennis en ervaring voor de verbetering van uw ICT-infrastructuur. Zo ontstaat een partnership waarin we samen steeds beter worden – professional, klant en BORG-OSC. Dat noemen wij Samen succesvol.

Wat onze klanten daarvan merken? We vroegen het Stefan: “Het duurzame aspect in onze samenwerking is wat mij betreft dat we elkaar regelmatig treffen en dan indrukken met elkaar uitwisselen. Wat gaat goed en wat gaat minder goed? Zijn er bijvoorbeeld moeilijkheden met een gedetacheerde professional, dan bespreken we dat en kan ik erop vertrouwen dat BORG-OSC het oppakt en actie onderneemt. Er wordt goed geluisterd en gehandeld. Prettig hierbij is dat men niet continue met je meepraat, maar ook met andere ideeën en invalshoeken durft te komen. En we durven het dus ook naar elkaar uit te spreken als iets niet gaat zoals verwacht. Die eerlijkheid vormt de basis voor onze prettige samenwerking. Het gebeurt dan ook regelmatig dat ik hen aanbeveel bij collega’s en externe relaties.”

Bent u benieuwd wat wij voor uw onderneming of juist voor jouw carrière kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Samen bouwen we verder aan de carrières van onze professionals, ontzorgen we onze opdrachtgevers en werken we aan de toekomst van BORG-OSC.

Delen