Succesverhalen | Service Manager Frank: “Bij BORG-OSC doen we het echt samen!”

Service Manager Frank: “Bij BORG-OSC doen we het echt samen!”

Na twintig jaar is hij niet meer weg te denken uit ons team van IT-professionals: onze Service Manager Frank Hop. Frank: “Als oudste lid van BORG-OSC hoor ik bijna bij het meubilair. En zolang ik uitdagende opdrachten kan blijven doen bij diverse opdrachtgevers, blijf ik graag onderdeel van deze gezellige familie.”

 

In deze blog stellen we Frank aan je voor én vertelt hij alles over werken bij BORG-OSC. Over zijn werk als servicemanager, wat hem zo aanspreekt in detachering en hoe hij de nieuwe pay-off ‘samen succesvol’ beleeft.

 

Service Coördinator bij Aeres

“Toen ik mijn loopbaan begon, dacht ik nog ‘detachering is niets voor mij’. Daarom ging ik aan de slag bij Packard Bell. Maar na 3,5 jaar begon ik mij toch een beetje te vervelen. Voornamelijk door het gebrek aan afwisseling in mijn takenpakket. Daarnaast wilde ik graag in de keuken kijken bij verschillende werkgevers. Zo kwam ik bij BORG-OSC terecht.” Inmiddels zijn we twintig jaar verder en heeft Frank al voor veel mooie klanten gewerkt. Frank: “De afgelopen jaren heb ik onder andere voor HP, Mars en Wolters Kluwer gewerkt. Mijn huidige project is bij Aeres, waar ik Service Coördinator ben. Een scholengemeenschap waar de onderlinge samenwerking tussen de diverse vmbo-, mbo- en hogescholen de grootste uitdaging vormt. Het is mijn taak om een plan op te stellen om de ICT-dienstverlening binnen Aeres te optimaliseren.”

 

De werkweek van Frank

Toen we Frank spraken, zat net zijn eerste werkweek bij Aeres er op: “Om de IT-dienstverlening van Aeres te verbeteren, breng ik eerst in kaart hoe het IT-landschap er nu uitziet. Dat betekent vooral heel goed luisteren. Wie doet wat binnen de organisatie en wat verloopt er wel en niet goed? Met deze informatie kan ik de nieuwe manier van werken bepalen en nieuwe ICT-processen inrichten en bestaande processen optimaliseren.”

 

Samen succesvol bij BORG-OSC

Wat betekent ‘samen succesvol’ voor onze professionals? We vroegen het Frank: “Ik houd het natuurlijk niet voor niets al zo lang vol bij één werkgever. Dan zijn de zaken wel goed geregeld. Er heerst hier een familiesfeer, het voelt heel eigen en vertrouwd. ‘Samen’ is het voor mij dan ook zeker. Al vanaf de allereerste dag heb ik het gevoel dat BORG-OSC er samen met de professionals een succes van wil maken. We worden betrokken bij vragen als ‘welk bedrijf willen we zijn?’, met als doel om er samen een leuk bedrijf van te maken. Sfeer is daarbij voor mij heel belangrijk. En dat zit bij BORG-OSC gelukkig wel goed. Op kantoor is er altijd tijd voor plezier en lol, maar ook voor een serieus gesprek.”

 

De kracht van BORG-OSC volgens Frank

“BORG-OSC doet altijd haar uiterste best om je te matchen met een opdrachtgever die bij je past. Die aansluit op je ambities en mentaliteit”, zegt Frank wanneer we hem vragen naar de kracht van BORG-OSC. “Het voelt gewoon heel prettig dat je ergens landt, waar jij je op je gemak voelt. Daarnaast is het heel plezierig om hier te werken, omdat je zo eerlijk en persoonlijk wordt behandeld. Je bent geen nummer, maar alle field managers willen je leren kennen. Om zo de beste opdrachten en opdrachtgevers voor je te kunnen vinden. Ze weten bijvoorbeeld hoe belangrijk ik het vind om elke keer weer uitgedaagd te worden. Ik dacht altijd dat ik door wilde groeien naar leidinggevende rollen, dat was mijn ambitie. Maar in de loop der jaren ben ik er, mede door de gesprekken met mijn persoonlijke field manager, achter gekomen dat ik veel meer voldoening haal uit het helpen van andere mensen. Ik ben heel blij met wat ik doe en ik kan prettig leven.

 

Ben je benieuwd wat wij voor jouw onderneming of juist voor jouw carrière kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Samen bouwen we verder aan de carrières van onze professionals, ontzorgen we onze opdrachtgevers en werken we aan de toekomst van BORG-OSC.

Delen