Samen succesvol met BORG-OSC

Vanuit onze gezamenlijke visie op ICT-detachering hebben wij, Borg Projecten en OSC, onze krachten gebundeld in BORG-OSC. Sinds begin 2020 werken we intensief samen. En inmiddels wonen we ook samen, in een prachtig nieuw kantoor in The Lobby in Rijswijk. ‘Samen’ is het centrale thema in onze visie. Samen bouwen we verder aan de carrières van onze professionals, de organisaties van onze opdrachtgevers en de toekomst van BORG-OSC. De afgelopen tijd hebben we daarom goed gekeken naar wie we zijn -als team BORG-OSC- en waar onze ambities liggen. Het resultaat? Een nieuwe branding en website. Wij zijn trots op het resultaat en vertellen je daar in deze blog meer over.

Samen succesvol

Samen succesvol is onze nieuwe slogan. Want als detacheerders maken we samen al meer dan 50 jaar ambities waar in ICT Infrastructuur. Met persoonlijke aandacht – voor onze opdrachtgevers én onze professionals – realiseren we duurzame, intelligente verbindingen. Waarom? Wij geloven dat een goede relatie de basis is voor goede prestaties. Zo ontstaat er een partnership waarin we samen steeds beter worden – professional, opdrachtgever en BORG-OSC. Dat noemen wij samen succesvol.

Drie essentiële eigenschappen om samen succesvol te zijn

BORG-OSC wil de beste werkgever zijn voor professionals en een waardevolle partner voor haar opdrachtgevers. Onze professionals staan centraal, want hun kennis, expertise en ervaring zijn het kapitaal waarmee we onze klanten nu en in de toekomst goed bedienen.

Dit realiseren we met onze drie pijlers tot succes: Aangenaam Ervaren, Ambitieuze Professionals en Aandacht voor de Mens.

Aangenaam ervaren

ICT is een wereld waarin ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen. In die wereld hebben wij gezamenlijk al ruim vijftig jaar ervaring met het detacheren van professionals. We kennen het vak en de branche door en door. En met ons uitgebreide en sterke netwerk van professionals en opdrachtgevers, zijn wij in staat om de juiste opdracht te verbinden aan de juiste professional. We gaan daarbij altijd voor een duurzaam resultaat.

Ambitieuze professionals

Ambitie zit in ons DNA. En dat verwachten we ook van onze professionals. Bij ons kunnen zij zich blijven ontwikkelen, van junior tot senior, hun hele carrière lang. Hun persoonlijke fieldmanager helpt ze bij het maken van keuzes en ondersteunt ze in het behalen van hun doelen. En ook niet onbelangrijk: de ontwikkeling van onze professionals zetten we graag in voor onze opdrachtgevers. Communicatie en aandacht voor elkaars behoeftes en ontwikkeling zijn daarin essentieel. We kijken graag samen vooruit. Want ambities zijn er om waar te maken.

Aandacht voor de mens

Professionals zijn bij ons geen nummer, maar een mens. Daarom zijn we ook oprecht geïnteresseerd in hen als persoon. En om onze professionals optimaal tot hun recht te laten komen werken we met onze 8 wetten. Die hebben betrekking op hun professionele ontwikkeling én op de relatie. We gaan het gesprek met ze aan. Want succesvol zijn we samen, als team BORG-OSC.

Word samen met BORG-OSC succesvol

Benieuwd hoe wij u als opdrachtgever kunnen helpen om uw ambities op het gebied van ICT infrastructuur waar te maken? Of wil je als ICT-professional onderdeel worden van team BORG-OSC? Neem direct contact met ons op voor meer informatie of een (online) kennismakingsgesprek. Of laat je gegevens achter. Dan nemen wij contact op met jou!

Delen