Partner Appreciation Borrel 2023 

Partner Appreciation Borrel 2023

BORG-OSC Partner Appreciation Borrel wederom een succes!

Bij BORG-OSC geloven wij dat een goede relatie de basis is voor goede prestaties. Zo ontstaat er in onze ogen een partnership waarin we samen steeds beter worden. Dat doen we met onze professionals, met onze opdrachtgevers en ook met onze business partners. Jaarlijks nodigen wij onze business partners en bevriende freelancers uit voor een borrel. Om onze waardering naar hen te tonen. Om ook eens iets leuks te doen met elkaar, want door het jaar heen gaat het vooral over de business natuurlijk. Onlangs was de 2023 editie. In het prachtige restaurant Veridius was het als snel gezellig druk. Onder het genot van heerlijke cocktails hebben we lekker bijgepraat. Sommige gasten hadden een introducee meegenomen, geweldig om op die manier ieders netwerk uit te breiden! Want samen zijn we succesvoller. Er werd gesmuld van de wandelende oesterbar. Maar de hit van deze editie waren de Complimentenmakers! Zij verwenden alle gasten met een oprecht en persoonlijk compliment op een handgeschreven kaartje. Positive vibes! Uiteraard gingen onze gasten niet met lege handen naar huis, zij kregen een origineel BORG-OSC Biertje mee, gebrouwen door één van onze eigen professionals.

We willen onze business partners en freelancers bedanken voor hun bijdragen aan weer een succesvolle editie van ons partnerevent. Tot volgend jaar!
Stond je deze keer niet op de gastenlijst maar wil je erbij zijn volgend jaar? Slide in onze dm!

#partnerappreciation #businesspartners #freelancers #borrel #gezelligheid #netwerken #verwennerij #oesters #cocktails #complimenten #samensuccesvol

Delen