BORG-OSC Expedition Day 2022

BORG-OSC Expedition Day 2022!

Op zaterdag 14 mei 2022 wat het dan eindelijk zover: BORG-OSC Expedition Day 2022!

Het feest begon al bij ons kantoor in Rijswijk, toen de partybus vertrok richting Scheveningen. Lekkere muziek en drankjes aan boord zorgen dat de stemming er al goed in zat.

Aangekomen in zonovergoten Scheveningen werden we bij beachclub Manta Beach ontvangen met een uitgebreide lunch. Daarna was het tijd voor actie! Verschillende teams gingen de strijd met elkaar aan in zenuwslopende proeven die je kent van Expeditie Robinson! Een middag vol actie, uitdagingen en competitie. Wie heeft het in zich om een echte Robinson te zijn? Wie kan er goed touwen knopen? Welk team is het meest koelbloedig? Er werd goed samen gewerkt en misschien soms ook wel een klein beetje vals gespeeld… Per spelelement konden er gouden munten gewonnen worden, Het team met de meeste gouden munten, was de winnaar.

Na dit actieve programma was het borreltijd. Lekker op het terras in de zon bijpraten met elkaar, met een hapje en een drankje. Er lag een beachvolleybalveld klaar voor de echte sportievelingen en dat waren er veel! Toen werd het tijd voor de barbecue. Terwijl we de zon in de zee zagen zakken, bakte de chef de heerlijkste gerechten voor ons. Sappige burgers, gemarineerde witvis, of liever vegan? Er was een ruime keuze aan gerechten dus voor ieder wat wils. Na een lekker ijsje, werd de bus weer voorgereden.

Met een lekkere beat en nog een laatste drankje, werd iedereen weer veilig naar zijn/haar auto terug gebracht.

We kijken terug op een heerlijke dag!

Delen