Aanvragen | Sr. Projectleider

Sr. Projectleider

32 - 40 uur

32 - 40 uur

Tarief: Marktconform

Tarief: Marktconform

6 maanden + optie op verlenging

6 maanden + optie op verlenging

HBO

HBO

Functieomschrijving

Voor onze klant in West-Brabant ben ik opzoek naar een Sr. Projectleider.

 

Wie ben jij:

Een stevige Senior Projectleider, die begrijpt welke bestuurlijke aandacht er is voor informatiebeveiliging en zeer uitgesproken techneuten op één lijn kan brengen. Je begrijpt dat een dergelijk dossier vraag om snelle resultaten en inzicht in de voortgang, maar je weet ook dat technische maatregelen soms meer voeten in de aarde hebben dan niet technici zich realiseren.

Je bent zelf geen techneut (meer), je laat je niet verleiden zelf een technische mening te hebben, maar je hebt snel door waar de technische uitdagingen liggen en weet een divers team van projectleiders en engineers te bewegen om te komen tot een gedragen oplossing en een voortvarende implementatie. Daarvoor is meer nodig dan alleen je projectmanagementvaardigheden: je bent een coach, een verbinder en weet het vertrouwen te winnen die nodig is voor het behalen van de beoogde resultaten.

 

Dit breng je mee:

 

  • HBO/WO werk en denkniveau
  • Kennis van PRINCE2 en Agile-werkvormen
  • Tenminste vijf jaar ervaring met succesvolle technische projecten
  • Direct beschikbaar voor tenminste 4 dagen in de week
  • Volwaardig gesprekspartner voor zowel de organisatie als IT, zowel op management niveau als binnen de operatie
  • Empathisch, verbindend, enthousiast, organisatie-sensitief, doortastend, positief ingesteld en vooral resultaat gericht

 

Geschikte kandidaat beschikbaar?

We ontvangen graag een profiel in Word formaat voorzien van motivatie, beschikbaarheid en tarief. Bedankt voor het meedenken en ook bij vragen horen we het heel graag!

SOLLICITEER DIRECT

Delen