Aanvragen | Informatiemanager (vast)

Informatiemanager (vast)

40 uur

40 uur

Vaste baan

Vaste baan

1 jaar + optie naar onbepaalde tijd

1 jaar + optie naar onbepaalde tijd

HBO

HBO

Functieomschrijving

Voor onze eindklant, in de regio Midden-Brabant, zijn we op zoek naar een Informatiemanager voor een vast dienstverband bij de klant.

In deze rol ben je de verbindende schakel tussen Project- en Informatiemanagement en de organisatie. Je werkt nauw samen met de directeur van de afdeling die je primair ondersteunt en daarnaast heb je het team project- en informatiemanagement naast je als klankbord om de dienstverlening op een zo hoog mogelijk niveau te kunnen bieden. Je bent de linking-pin en daarmee het eerste aanspreekpunt en de vertegenwoordiger voor de informatievoorziening. Je bent natuurlijk op de hoogte van trends en marktontwikkelingen en weet deze samen te brengen met de wensen vanuit de organisatie. Dit alles breng je in kaart en je zoekt naar de juiste toepassingsmogelijkheden.

Vereisten:

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO- of WO opleiding met een ruime inhoudelijke ervaring (minimaal 5 jaar) in Informatiemanagement. Specifiek heb je een opleiding op het vakgebied Informatiekunde en/of (technische) bedrijfskunde aangevuld met specifieke kennis over Informatiebeveiliging en security.
  • Je kunt goed omgaan met verschillende belangen en je bent in staat om een complex speelveld te overzien. Je weet je daarbinnen te handhaven door enerzijds positie in te nemen en anderzijds mee te bewegen als de situatie daarom vraagt.
  • Je bent zelfstandig en staat voor het werkgebied waar je verantwoordelijk voor bent. Daarnaast is het belangrijk om je flexibel op te kunnen stellen.
  • Een combinatie van een juridische achtergrond en informatiemanagement is een pré.

Geschikte kandidaat beschikbaar?

We ontvangen graag een profiel in Word formaat voorzien van motivatie, beschikbaarheid en tarief. Bedankt voor het meedenken en ook bij vragen horen we het heel graag!

SOLLICITEER DIRECT

Delen