Aanvragen | Customer Engineer Azure Active Directory

Customer Engineer Azure Active Directory

36 - 40 uur

36 - 40 uur

Tarief: Marktconform

Tarief: Marktconform

18 maanden + optie op verlenging

18 maanden + optie op verlenging

HBO

HBO

Functieomschrijving

Voor onze klant Microsoft zijn we op zoek naar een Customer Engineer Azure Active Directory.

 

Voor dit team bij Microsoft zijn er al meerdere professionals werkzaam via ons. Het is een specialistisch team, die de klanten van Microsoft adviseert op het gebied van Azure Active Directory. Dit geldt ook  voor het uitvoeren van diverse Microsoft AD Health checks en Security Assessments en het geven van workshops behoort ook tot jouw taken.

 

Je hebt ervaring met Azure, Active Directory en Powershell is een must. Daarnaast heb je ook ervaring met consultancy en het werken met complexe omgevingen. Je spreekt zowel Nederlands als Engels.

 

In deze rol werk je deels remote en een aantal dagen op locatie (dit gaat in overleg met de klant) Het kan zijn dat je af en toe ook naar het buitenland moet reizen. Daarnaast hoef je niet direct beschikbaar te zijn, de uitbreiding voor dit team zal pas aan het einde van dit jaar van start gaan (november/december).

 

Geschikte kandidaat beschikbaar?

We ontvangen graag een profiel in Word formaat voorzien van motivatie, beschikbaarheid en tarief. Bedankt voor het meedenken en ook bij vragen horen we het heel graag!

SOLLICITEER DIRECT

Delen